Які переваги є у приватного дитячого садку Дарниці?

Якщо порівнювати з тим, яка була освіта в Україні ще 10-15 років тому, то тоді дитячі садки були виключно державними, а приватній заклади тільки починали формуватися в думках та на папері.

На даний момент ситуація кардинально змінилася. Тепер можна вибирати в який садочок записати свою дитину: державний чи платний.

З моменту появи приватного дитячого садочку I-School на Лівобережній багато батьків бажають записати дитину саме в такий заклад, адже там обіцяють справді потурбуватися про неї та забезпечити її якісною дошкільною освітою. Звичайно віддати малятко в такий заклад можуть не кожні батьки, адже за все треба платити і сума не з дешевих. Але всі переваги таких закладів перевищують цей недолік.

До переваг приватного дитячого садку на Дарниці варто віднести розмір навчальної групи. Якщо в державному ясла-садку групи доволі великі та досягають 20-25 малюків, то в приватному садочку група доволі нечисленна на налічує всього 10 дітей максимум. Це дозволяє кожній дитині отримати чуйну увагу в повному обсязі, що забезпечує індивідуальній підхід. Це допомагає малятам адаптуватись в обстановці садочку та всебічно розвиватися.

Важливою перевагою приватного дитячого садку на Дарниці є наявність висококваліфікованого персоналу, більша частина якого молоді навчені спеціалісті з більш сучасним підходом. Переважно такі фахівці в приватному дитячому садочку Лівобережної знайомі з новими віяннями в методиках педагогіки, тому частенько виявляють творчий підхід в своїй роботі. Зазвичай за розвитком малят стежать не тільки вони, а ще й логопеди, дитячі психологи, педіатри та дефектологи.

Ще однією не менш важливою перевагою є наявність сучасного оснащення та відремонтованих чистих приміщень. В такому закладі відсутні проблеми з інтер’єром та комунікаціями, та є все необхідне розвиваюче обладнання.