Перегородка для санвузла: що потрібно знати про такі конструкції?

Сантехнічна перегородка може виготовлятися із загартованого скла, ламінованого ДСП і HPL пластика.

Всі туалетні кабінки, за рахунок використовуваних матеріалів відрізняються за якістю, але ось призначення таких сантехнічних кабінок єдине — оптимізація і розмежування простору приміщення громадського користування.

Перегородки для туалету, які використовуються в офісних приміщеннях призначені для розмежування єдиного санвузла. Як правило, туалетні перегородки для таких приміщень використовуються з простих матеріалів, які забезпечують максимальну приватність відвідувачів і виконують декоративну роль, доповнюють інтер’єр санітарної кімнати.

Для забезпечення повної приватності відвідувачів в громадських санвузлах, рекомендується встановлювати спеціальні кабінки для туалетів. Дані конструкції в інтернет-магазині Nomex.kiev.ua відрізняються від попередніх тим, що в конструкції кабінок для санвузлів передбачені двері, які при необхідності можна закрити на спеціальну засувку. Найчастіше піссуарні перегородки та санітарні кабінки для приміщень з підвищеним і неконтрольованим рівнем вологості виготовляються з HPL пластика. Такий матеріал для перегородок для санвузла відрізняється прийнятною вартістю і підвищеною міцністю. Такий матеріал не боїться вологи, фізичних і механічних впливів і тривалий час зберігають привабливий зовнішній вигляд. Крім того, пластикові конструкції витримують численні обробки агресивними миючими та дезінфікуючими засобами.