Сергій Дядюшко, співзасновник лабораторії Ескулаб: «Про здоров’я потрібно піклуватись вчасно»

Піклування про своє здоров’я – обов’язок кожного із нас. І бажано не нехтувати звичайними правилами, як от проведення профілактичних аналізів для виявлення прихованих патологій. Лабораторія «Ескулаб» – одна із провідних медичних лабораторій з міжнародним рівнем роботи у західній Україні. На сьогодні мережа налічує більш ніж 150 відділень у 8 областях та у м. Київ, а пацієнти мають змогу обрати потрібне дослідження, із більш ніж 820 доступних.

Чому обирають саме лабораторію «Ескулаб»? Перш за все, пацієнти націлені на якісний результат, а саме лабораторія «Ескулаб» може прийняти такий виклик. Лабораторія відповідає сучасним міжнародним вимогам, тому будьте певні – Ви отримаєте достовірні та точні результати. Новітнє обладнання, що дає змогу проводити аналізи різного рівня складності якнайшвидше та найточніше, сучасний підхід до роботи (електронний доступ до результатів, можливість замовити послуги додому та ін.). Саме це дає змогу конкурувати на сучасному медичному ринку досить успішно.

За словами Сергія Дядюшко, співзасновника лабораторії «Ескулаб», основна мета здавати необхідні аналізи. На своєму власному досвіді Сергій Дядюшко впевнився в тому, що швидко та вчасно проведені діагностичні дослідження можуть врятувати життя. То ж з вірою у власну справу вирішив відкрити власну мережу лабораторій, щоб кожен українець, у маленькому чи великому місті мав змогу провести необхідні дослідження швидко та вчасно.

Лабораторія Ескулаб Сергія Дядюшко
Лабораторія Ескулаб Сергія Дядюшко

Перелік досліджень дійсно вражає, клієнти можуть обрати різноманітні діагностичні дослідження, для встановлення точного діагнозу або профілактичної перевірки стану здоров’я. Задля зручності та економії деякі дослідження об’єднанні у пакети досліджень, щоб клієнти мали змогу здати одночасно декілька аналізів по більш привабливій та доступній ціні. 

Професійність працівників лабораторії «Ескулаб» говорить сама за себе. Тут працює уважний та ввічливий персонал, який дасть повну консультацію пацієнтам. Мета команди «Ескулаб» щоб кожен пацієнт, з допомогою результатів аналізів зміг отримати правильний діагноз та лікування, адже здоров’я – це найцінніше, що є у людини. 

Доступність лабораторії «Ескулаб» не лише про ціни, але й про те, щоб кожен отримав доступ до якісних діагностичних обстежень. Тому відділення лабораторії відкриваються не лише у великих містах, але й у невеликих містечках, адже доступ до сучасної медицини має бути у кожного українця.