Дитячі автокрісла: чи дійсно потрібні такі пристосування?

Сьогодні автокрісла для дітей використовують всі відповідальні батьки по всьому у світі. Незважаючи на те, що автокрісла дитячі (Київ) в першу чергу використовуються для забезпечення безпеки дитини, таке пристосування також забезпечує максимальний рівень комфорту для маленького пасажира, який нерідко може перебувати в машині по кілька годин.

Автокрісло для дітей — одне з важливих вимог чинного законодавства, порушення якого загрожує чималими штрафами. Сьогодні автомобілем користуються практично всі, тому сім’ям, де є маленькі діти автокрісла (Київ) використовувати вкрай необхідно. Вибираючи на сайті Mir-Avtokresel.com.ua автокрісло важливо, щоб таке пристосування максимально підходило дитині за розміром, з урахуванням його зростання, віку і ваги, оскільки тільки в такому випадку дитячі автокрісла зможуть забезпечити дитині максимальну безпеку при поїздках в автомобілі.

Багато батьків вважають, що автокрісла купити, значить просто даремно витратити гроші, думаючи, що у мами на руках буде надійніше. Однак, при виникненні ДТП, вага мами і дитини підсумовується, в результаті чого на тіло дитини буде покладено досить велике навантаження, здатна заподіяти набагато більшої шкоди. Щоб цього не сталося, рекомендується вибирати автокрісло дитяче, яке буде відповідати віку малюка:

● Для новонароджених розроблені спеціальні дитячі автокрісла (Київ) групи 0 і 0;
● Для діток до 4 років необхідно використовувати автокрісло (Київ) групи 1;
● До 7 років — 2;
● Для діток більш старшого віку — дитяче автокрісло групи 3 або бустери.