Поради тим, хто хоче навчитися танцювати

Якщо Ви вже давно хочете навчитися танцювати, але все ніяк не наважуєтеся діяти — для початку все-таки спробуйте відірвати п’яту точку від дивана і записатися в студію танців.

Жити з мрією, звичайно ж, добре, але набагато приємніше розуміти, що вона нарешті виповнилася, тоді можна вигадувати нові цілі і йти до їх досягнення.

Прості та нескладні поради допоможуть Вам зробити перші кроки на шляху до танців (записатись на заняття можна ось тут), і будьте певні – вже за пару місяців Ви відчуєте перші позитивні зміни у фізичному та емоційному здоров’ї.

  • Визначтеся зі стилем. Він повинен Вам подобатися, Ви повинні почуватися комфортно на заняттях. Можна відвідати пробні уроки і визначитися з тим, що ж вибрати. Подумайте, з чим у Вас асоціюється танець, багато в чому це допоможе визначити напрямки, що Вас цікавлять.
  • Не відкладайте візит до школи танців у довгу скриньку. Реалізуйте свої мрії та бажання одразу, а не через кілька років. Все-таки це дуже хороший стимул для розвитку, Ви зможете зробити Ваше дозвілля різноманітнішим і знайти нових друзів.
  • Будьте гарними. Жодних старих штанів та футболок на тренуваннях! Вибирайте гарний та привабливий одяг, щоб Вам подобалося відображення у дзеркалі. Танці для початківців принесуть естетичне задоволення, і Ваш настрій помітно покращає.
  • Не шукайте партнерів для танців. Навчитися танцювати навіть парні танці можна самотужки, тим більше, у школі танців допоможуть Вам підібрати пару.
  • Танцюйте для себе! Зовсім не обов’язково розповідати всім друзям, куди Ви поспішаєте після роботи, адже обов’язково знайдеться той, хто це не зрозуміє і попросить показати, чого ж Ви навчилися. Зрозумійте, що Ви маєте право займатися в житті тим, чим хочете, і жодні забобони не зможуть Вас збити зі шляху.