Причіп для сіна: особливості спецтехніки

Причіп для перевезення рулонів сіна – особливий вид сільськогосподарської техніки, призначеної для транспортування сіна та соломи, упакованих у пакунки.

Купити напівпричіп для сіна від заводу ВАРЗ можна за оптимальною ціною, враховуючи профільність та комплектацію техніки. Для власників невеликого виробництва, більш рентабельно придбати напівпричіп для соломи та сіна. Як правило, він кріпиться до трактора за допомогою вузла валу відбору потужності (ВОМ). Така додаткова техніка оснащена автоматичним навантажувачем, яким під час роботи керує одна людина з кабіни.

Така конструкція дозволяє швидше завантажувати сіноматеріал та економити кошти шляхом зменшення кількості числа робітників. Завдяки правильному розміщенню центру ваги напівпричіп для сіна досить стійкий. Така особливість дозволяє здійснювати перевезення як на асфальті, а й безпосередньо на полі. Певні моделі напівпричепів мають різну вантажопідйомність. Насамперед вона залежить від розмірів та комплектації техніки.

Причіп для перевезення сіна в рулонах використовують у поєднанні з тракторами, навантажувачами, тягачами.

Така будова кріплення дозволяє значно зменшити витрати на техніку. У деяких моделей можна зустріти борти, що гідравлічно-піднімаються.

Такий вид фіксації забезпечує зручність при дальних перевезеннях.

Платформа причепа для сіна облаштована так, що завантажити сеноматеріал не складе труднощів з різних боків.

Вибираючи причіп для сіна варто звернути увагу на його розміри та форму. Все залежить від того, якої форми та розміру тюки ви будете перевозити. Різні моделі причепів дозволяють занурювати пакунки як круглої, так і прямокутної форми. Для максимальної безпеки вантажу причіп для соломи оснащений бічними бортами. Плюс відкритих причепів – функціональність. Після закінчення сезону збирання на причепі можна перевозити й інші матеріали. Таким чином, придбавши причіп для сіна, споживач отримує універсальну робочу техніку.

Купувати напівпричіп та причіп для соломи варто на пряму у виробника. Здійснюючи таку покупку, вам нададуть гарантію на сервісне технічне обслуговування в будь-якому регіоні країни. Причіп для рулонів сіна та соломи варто купувати без пробігу. Якщо вибирати техніку, можна зіткнутися з поломками, що може нашкодити виробництву.